niestety niektórzy jeszcze mało w życiu widzieli i przeżyli ale uważają że posiadają mądrość wiekową i mogą obrażać innych, mam nadzieję że osoba znajdzie pracę za gruby szmal tak żeby nikt nie nazwał osoby tak jak osoba nazywa innych
pozdrawiam użytkowników forum
te niunia a co ty wiesz o życiu !!!!!!!jak byś tak trzy dni nic nie jadła to byś biegusiem leciała do tej pracy i nie mów że nie!!!!!!!!a wiem coś na temat jak i biedy tak i pracy w takiej myjni .Nie wszyscy przyjeżdżają tu do rodziny lub na załatwione posadki ,niektórzy zanim do czegoś dojdą muszą przejśc dosłownie piekło i nie raz się upokorzyć ale niestety niektórzy nie mają o tym zielonego pojecia .I TO JEST BARDZO PRZYKRE .
sluchajcie jakbym nie wiedziala u kogo jest ta praca to bym tego nie napisala, u tego goscia nawet nie warto isc za 50-60f dziennie !!!!!!!!!! wiec nie pisz mi takich bzdur ze nie znam zycia
trzeba niezlego (glupka ) ktory pojdzie pracowac za taka stawke !!!!!!!!! ale coz niektorzy lakomia sie nawet na takie cos
nie doczytałem w wypowiedzi osoby nic na temat oferującego pracę, natomiast jasno z niej wynika, że ci którzy się jej podejmą według osoby to niezłe głupki, więc niech osoba nie próbuje się tłumaczyć
pozdrawiam użytkowników
niceandfresh - to nie jest telenowela, nazwalbym to komedia. Nie ktore wypowiedzi na tym forum jak i oferta pracy to wielka zenada. Ludzie, gdzie wasze ambicje ? Stracilem prace kilka razy i mam pewne doswiadczenie na ten temat. Powiem jedno: Kto szuka i chce pracowac ten znajdzie prace. Wystarczy ruszyc 4 litery i nie trzeba sie rzucac na takie dno. Niestety czasami aby znalesc pracodawce trzeba wlozyc troche wysilku ale kto nie szuka ten nie znajdzie. A czas i wysilek w to wlozony napewno poplaci. Znam kilka przypadkow gdzie ludzie czekali, czekaja az praca sama ich znajdzie. Tak, oni pasuja do pozytywnego wypowiadania sie na temat tej oferty...
Ludzie, nie dawajcie sie wykorzystywac przez innych skompych ludzi, ktorzy najpierw sie na was dorobia, a poznie beda sie smiac w twarz.