U W A G A ! Nowe usługi w naszym warsztacie w rozsądnych cenach: - wymiana opon
- wyważanie (wheel balance)
- wulkanizacja - naprawa opon Posiadamy szeroki wybór opon letnich i zimowych renomowanych marek m.in. Bridgestone, Firestone, Avon, Hankook, Dunlop... Zapraszamy
Godziny otwarcia:
Pn-Pt 8.00-18.00
Sob. 8.00-15.00
Niedziela 9.00-15.00
Robiliśmy u Rafała i jego Taty dwa samochody: Mitsubishi i Subaru.
W jednym, jak i w drugim przypadku, muszę stwierdzić:
1. Bardzo dobra i... (jakkolwiek głupio to zabrzmi) szczera porada w przypadkach wątpliwych:
przykład: jesli czegoś nie zrobią, to to mówia bez ściemniania, angażowania innych firm itp;
2. Szybka naprawa;
3. Bardzo dobra jokść usług;
4. Przyjacielskie podejście do klienta i duża elastyczność.
Na prawde godni polecenia-wymienili mi juz sprzeglo,klocki a tera sie szykuje do nich na wymiane oleju i filtrow.Dla porownaniu bylem pare razy w Doncaster u polakow,pojecie o naprawianiu maja ale podejscie do wykonywania swojej pracy maja angielskie.
Takze z reka na serca mozna polecic SANDIACRE GARAGE.
Warsztat jak najbardziej godny polecenia. Szybka i fachowa obsluga. Podejmuja sie prac, ktorych innym warsztatom sie nie chce. Wszystko jest tak, jak powinno byc. Dobrze, ze jest taki warsztat w Nottingham. Dziekuje i POLECAM
Witam, robilem u Rafala i Krzyska 3 samochody jak dotad.
1.Vw Bora - wymienili mi caly komplet rozrzadu + olej i amortyzatory.
2.Vauxhall Corsa - wymienili mi sprezyny,czujnik i ostatnio opony.
3.Honda Civic - wymienili mi olej + wszystkie filtry itd
Jestem bardzo zadowolony,powaznie podchodza do danego tematu, mila atmosfera a co za tym idzie ze az chce sie wracac do takiego warsztatu,jesl chodzi o kosztorys danych uslug to ceny sa bardzo zblizone do cen w Polsce wiec po co przeplacac :)Napewno z kolejnym problemem zwroce sie do nich !!!
Witam serdecznie!!
Bez chwili zastanowienia można polecić warsztat Krzyśka i Rafała. Serwisuje u nich mojego 'kojota' (jeep grand cherokee) i jestem w pełni usatysfakcjonowany z ich usług.
Na uwagę zasługuje:
-fachowe i rzetelne doradztwo
-szybkie i solidne wykonanie naprawy lub wymiany
-w kwestii terminów dostosowują się do klienta i co najważniejsze potrafią uszanować jego czas. Jeśli przyjdzie ci czekać w warsztacie na naprawienie samochodu zawsze możesz liczyć na kawkę, miłą atmosferę i to że zajmują się tylko twoim samochodem. Nie dodatkowo jeszcze 3 innymi które w tym czasie podjechały.
-w ramach serwisu gwarancyjnego wszelkie poprawki wykonują gratisowo:)
Mam nadzieje że to nie będzie potrzebne ale jeśli zaistnieje taka konieczność to na pewno mojego "kojota" oddam najlepszym uzdrowicielom samochodów w Nottingham. Będą do leczyć chłopaki z SANDIACARE GARAGE.